Festival la Constanta

Pe  3 iunie, la Constanta, se va desfasura Festivalul Interetnic al Obiceiurilor, Portului si Traditiilor Minoritatilor Nationale. Eveniment organizat de catre Comunitate Rusilor Lipoveni din Romania, festivalul se afla la a X-a editie si reuneste pe scena Teatrului National de Opera si Balet “Oleg Danovski” 25 de ansambluri din toata tara si din Federatia Rusa.Invitati de onoare, ansamblurile din federatia rusa vor incanta cu siguranta publicul cu un program artistic deosebit, iar impreuna cu ansamblurile din tara vor prezenta publicului un bogat si cultural-substantial repertoriu.

 

Toata lumea este mai mult decat binevenita la eveniment, cu atat mai mult cu cat intrarea este libera. Asadar profitati de ocazie pentru a va destinde dupa o saptamana de munca invaluiti de ritmuri calde de muzica si bucurati-va ochii privind dansurile traditionale specifice etniilor participante la spectacol.

Eu nu pot decat sa promit celor care nu pot sa ajunga in Constanta ca le voi arata prin fotografii si videoclipuri ceea ce au pierdut, fiindca cu siguranta va fi o pierdere (credeti-ma pe cuvant :) ). Sa auzim de bine!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s