S Novom Godom 2011!!!

La multi ani 2011!!! Si uite asa a mai trecut un an, nici prea bun si nici prea rau (spun optimisti ), mai cu o bucurie, mai cu o tristete… a trecut. In intampinarea anului nou ne pregatim trupeste si sufleteste pentru de toate, fiindca de acum am inteles cat de imprevizibila este viata. Intr-o nota optimista ne pregatim mesele cu bunatati , mergem  la biserica sa ne rugam pentru sanatate, asteptam musafirii sa vina si dam drumul la muzica.

Ca  oricare alta casa, Comunitatea Rusilor Lipoveni din Ghindaresti, casa obsteasca, se pregateste sa intampine anul nou cu mare nerabdare, dar si cu mare sarbatoare. Anul acesta Comunitatea se pregateste sa gazduiasca nu mai putin de 8 ansambluri de cantece si dansuri traditionale rusesti, de la cele mai tinere, formate din copiii ansamblului “Maliutchi” si pana la cele ale seniorilor, ansamblul “Novosiolchi” si “Novosiolschie Cazachi”. Invitati de seama ne vor acompania in celebrarea anului nou, iar acum cateva minute mi-a soptit o pasarica, ATENTIE COPII, ca cica si Det Maroz s-a gandit sa ne faca o vizita, avand in desaga multe cadouri pentru toata lumea. Asa ca stati cuminti, nu care cumva sa se supere Mosul si sa se razgandeasca.

Comuniatatea Rusilor Lipoveni din Ghindaresti impreuna cu Asociatia de Tineret Ghindaresti ureaza tuturor rusilor lipoveni din Romania, dar si fratilor nostri de pe alte meleaguri un sincer

“LA MULTI ANI!!!”, multa sanatate, fericire si dragoste.

S NOVOM GODOM !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s